Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ставищенська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04348697) був реорганізований і увійшов до складу Брусилівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом на території с. Високе Брусилівського району.

За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом на території с. Високе Брусилівського району.

Коростишівською місцевою прокуратурою 21.02.2020 затверджено обвинувальний акт за ч.1 ст. 289 КК України ( незаконне заволодіння транспортним засобом) та скеровано до суду для розгляду по суті.

Встановлено, що 25.01.2020 до Брусилівського відділення поліції звернувся житель с. Високе із заявою про викрадення автомобіля ВАЗ 2104, що знаходився у дворі його домоволодіння. Ключі та документи на автівку знаходились у салоні, а ворота обійстя були не зачинені, чим, вочевидь і скористався обвинувачений.

Особа, яка викрала автомобіль раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

Справу розглядатиме Брусилівський районний суд. Коростишівська місцева прокуратура здійснюватиме публічне обвинувачення.

 

 

Коростишівська місцева прокуратура

Житомирської області  

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *